gtag('config', 'UA-138573114-1');

Pakketten

Sponsorplan op maat voor sportverenigingen

Match en Fit maakt sponsorplannen voor verenigingen. Daarbij gaan we op zoek naar interessante bedrijven én zorgen we dat je alle middelen in handen krijgt om een meerjarig sponsorship aan te gaan.

Want sportverenigingen hebben het al moeilijk genoeg. Ledenaantallen lopen terug, leden worden steeds kritischer en vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden. Juist dan is het heel belangrijk om de continuïteit van de vereniging te waarborgen door de verbinding aan te gaan met relevante bedrijven.

 

 

Wij kunnen jou voorzien van input, zodat je zelf op zoek kan naar de juiste match. Match en Fit kan dit ook voor jouw vereniging doen. Wij gaan dan op zoek naar de juiste match en zorgen dat wij samen met jou aan tafel komen bij het bedrijf. 

Dromen waarmaken van topsporters

Match en Fit vindt voor jou de sponsor die écht bij je past. 

Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om 100% met je sport bezig te zijn. Jij wilt de beste worden. Daar moet je veel trainingsuren voor maken. Het liefste ben jij alleen maar met je sport bezig.

Zoals je weet gaat topsport niet alleen over trainen en wedstrijden winnen. Het gaat om jouw droom. Om te zorgen dat jij jouw droom kan blijven najagen is geld nodig. Match en Fit gaat voor jou op zoek naar bedrijven die in jouw droom geloven.

Als wij voor jou een sponsor hebben gevonden, blijven wij betrokken bij jouw droom. Wij vertellen je precies hoe jij het beste contact kan onderhouden met jouw persoonlijke sponsoren. Jij wilt toch ook dat jouw sponsoren tot de finish betrokken blijven bij jouw droom? 

Sponsorstrategieën voor bedrijven

Sponsoring is onderdeel van je marketingcommunicatie. Match en Fit zorgt voor een duidelijke sponsorstrategie en ontwikkelt creatieve concepten. Hiermee vergoot je de Return On Investment van je sponsoring. 

Als bedrijf ben je sponsor van de lokale sportvereniging. Je hebt een bord langs de kant van het veld staan met daarop jouw bedrijfsnaam. Misschien heb je ook de shirts van het 1e team met jouw bedrijfsnaam en logo laten bedrukken. Als je geluk hebt, word je één keer per jaar uitgenodigd op de BBQ tijdens de seizoenafsluiting. Elk jaar ontvang je weer een factuur van de sportvereniging voor de sponsoring. Maar wat levert deze passieve sponsoring daadwerkelijk op voor het bedrijf?

Sponsoring kan bijvoorbeeld bijdragen aan:

meer naamsbekendheid
 een positiever imago 
betere werving van werknemers
het creëren van merkvoorkeur voor jouw product of dienst
een middel om werknemers te motiveren
een plek waar je jouw zakenrelaties/werknemers mee naar toe kan nemen
meer lokale betrokkenheid

Wij zitten boordevol ideeën en concepten om jouw sponsoring nóg rendabeler te maken. 

Bij Match en Fit gaan wij altijd voor de hoogst haalbare positie op het podium, die drive zit in ons DNA.
Goud halen is geweldig. Maar keer op keer goud halen, is een ware prestatie. Daar moeten veel trainingsuren voor gemaakt worden.
Daarom werken wij niet met een brons, zilver en goud pakket. Nee, wij gaan samen met jou altijd voor goud.
En het liefst zien wij jou meerdere keren goud halen. 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.