Diensten

Sportverenigingen in Nederland hebben het tegenwoordig niet makkelijk. Zo lopen de ledenaantallen terug, zijn leden kritischer geworden, vrijwilligers steeds moeilijker te vinden en bedrijven verbinden zich niet snel meer aan een sportvereniging. Vooral bij dat laatste kan Match en Fit uw sportvereniging helpen!

Bent u zoek naar meer middelen voor uw sportvereniging? Wilt u graag sponsoring zoeken maar weet u niet hoe? Of heeft u een ander probleem bij uw sportvereniging waar u het antwoord niet op weet? Dan bent u bij Match en Fit aan het juiste adres. Bij Match en Fit werken wij zoveel mogelijk op afstand, om de kosten voor u als vereniging zo laag mogelijk te houden!

Match en Fit kan voor uw vereniging een sponsorplan op maat maken en kan daarbij partijen aandragen die voor u als sportvereniging interessant zijn. U hoeft dus niet verder te zoeken naar bedrijven, dat doen wij voor u! Wij zorgen dat u de middelen in handen krijgt zodat uw vereniging voor meerdere jaren een sponsorship kan aangaan.

Naast sportverenigingen verzorgt Match en Fit ook sponsorplannen op maat voor (individuele) topsporters. 

Stuur een mailtje naar vincent@matchenfit.nl of neem contact op via het contactformulier om te kijken wat Match en Fit voor u kan betekenen. 

Adviseren

Match en Fit adviseert sporters en sportverenigingen op gebied van sportsponsoring.

Sponsorplannen op maat

Match en Fit helpt bij het maken van sponsorplannen op maat en matcht bedrijven die aansluiten bij uw vereniging of bij jou als sporter.

Creatieve activatieplannen

Met creatieve concepten weet Match en Fit nog meer rendement te halen uit sportsponsoring.

Verenigingsonder-steuning

Match en Fit helpt sportverenigingen op weg naar een gezonde vereniging.