Diensten

Voor sportverenigingen

Sportverenigingen in Nederland hebben het tegenwoordig niet makkelijk. Zo lopen de ledenaantallen terug, zijn leden kritischer geworden, vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden en bedrijven verbinden zich niet snel meer aan een sportvereniging. Vooral bij dat laatste kan Match en Fit uw sportvereniging helpen!

Bent u zoek naar meer middelen voor uw sportvereniging? Wilt u graag sponsoring zoeken maar weet u niet hoe? Of heeft u een ander probleem bij uw sportvereniging waar u het antwoord niet op weet? Dan bent u bij Match en Fit aan het juiste adres. Bij Match en Fit werken wij zoveel mogelijk op afstand, om de kosten voor de vereniging zo laag mogelijk te houden.

Match en Fit kan voor uw vereniging een sponsorplan op maat maken waarbij Match en Fit op zoek kan gaan naar bedrijven die voor de sportvereniging interessant zijn. U hoeft dus niet verder te zoeken naar bedrijven, dat doen wij voor u! Wij zorgen dat u de middelen in handen krijgt zodat uw vereniging voor meerdere jaren een sponsorship kan aangaan.

Voor topsporters

Als topsporter ben je elke dag bezig om beter te worden, om uiteindelijk op het hoogste podium te staan met een medaille om je nek. Het liefst ben je alleen maar bezig met je sport en niet met de randzaken er omheen.
Dat snappen we bij Match en Fit heel goed.

Daarom adviseren wij topsporters hoe zij het beste op zoek kunnen gaan naar sponsoren en kan Match en Fit desgewenst actief op zoek gaan naar sponsoren, zodat er als topsporter meer tijd overblijft om te besteden aan de sport. Wij maken een lijst met bedrijven die matchen met jou als sporter. Maar daar blijft het niet bij.   

Alleen op zoek gaan naar sponsoren is volgens ons niet genoeg. Daarom gaan wij bij Match en Fit nét dat stapje verder. Sponsoring is in onze ogen een samenwerking tussen twee partijen. En aan die samenwerking moet invulling worden gegeven. Daarom maken wij een plan hoe het sponsorship ingevuld kan worden. En dat plan is al klaar, voordat er überhaupt contact is geweest met de potentiële sponsor. Het bedrijf krijgt daardoor gelijk een beeld hoe de samenwerking er uit komt te zien en zal hierdoor sneller de meerwaarde gaan inzien om een sponsorship aan te gaan.  

Voor bedrijven

Als bedrijf ben je sponsor van de lokale sportvereniging. Je hebt een bord langs de kant van het veld staan met daarop jouw bedrijfsnaam. Misschien heb je ook de shirts van het 1e team met jouw bedrijfsnaam en logo laten bedrukken. Als je geluk hebt, word je één keer per jaar uitgenodigd op de BBQ tijdens de seizoenafsluiting. Elk jaar ontvang je weer een factuur van de sportvereniging voor de sponsoring. Maar wat levert deze passieve sponsoring daadwerkelijk op voor het bedrijf?

Bij Match en Fit adviseren wij bedrijven hoe zij sponsoring actief kunnen maken. Door sponsoring actief te maken, vergroot je de effectiviteit van je sponsoring en behaal je meer rendement met de door het bedrijf geïnvesteerde euro’s. 

Heeft uw bedrijf behoefte aan:
meer naamsbekendheid?
 een positiever imago?
betere werving van werknemers?
het creëren van merkvoorkeur voor uw product of dienst?
een middel om werknemers te motiveren?
een plek waar u uw zakenrelaties/werknemers mee naar toe kan nemen?
meer lokale betrokkenheid?

Match en Fit helpt bij het ontwikkelen van creatieve concepten om te voorzien in deze behoeftes. 

Adviseren

Match en Fit adviseert sporters, sportverenigingen en bedrijven op gebied van sportsponsoring.

Sponsorplannen op maat

Match en Fit helpt bij het maken van sponsorplannen op maat en matcht bedrijven die aansluiten bij uw vereniging of bij jou als sporter.

Creatieve activatieplannen

Met creatieve concepten weet Match en Fit nog meer rendement te halen uit sportsponsoring.

Alternatieve verdienmodellen

Match en Fit helpt sportverenigingen op weg naar een financieel gezonde situatie door alternatieve verdienmodellen te ontwikkelen.

Bij Match en Fit gaan wij altijd voor de hoogst haalbare positie op het podium, die drive zit in ons DNA.
Goud halen is geweldig. Maar keer op keer goud halen, is een ware prestatie. Daar moeten veel trainingsuren voor gemaakt worden.
Daarom werken wij niet met een brons, zilver en goud pakket. Nee, wij gaan samen met jou altijd voor goud.
En het liefst zien wij die gouden kleur meerdere keren om jouw nek hangen. 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.