?php if ( function_exists( 'gtm4wp_the_gtm_tag' ) ) { gtm4wp_the_gtm_tag(); } ?

Diensten

Sponsorplan op maat voor sportverenigingen

Match en Fit helpt bij het maken van sponsorplannen voor sportverenigingen. Daarnaast geven we je tips en tricks om sponsoren voor langere tijd aan jouw vereniging te binden.

Sportverenigingen hebben het al moeilijk genoeg. Ledenaantallen lopen terug, leden worden steeds kritischer en vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden. Juist dan is het heel belangrijk om de continuïteit van de vereniging te waarborgen door de verbinding aan te gaan met relevante bedrijven.

Wij kunnen jou voorzien van input, zodat je zelf op zoek kan gaan naar de juiste match. Wij geven jouw de juiste tools om de juiste match te maken en om te zorgen dat je aan tafel komt bij het bedrijf.

Speciaal voor sportverenigingen hebben wij een online sponsortraining ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie over de online training voor sportverengingen.

 

 

 

Dromen waarmaken van topsporters

Match en Fit helpt jou met het vinden van de sponsor die écht bij je past. 

Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om 100% met je sport bezig te zijn. Jij wilt de beste worden. Daar moet je veel trainingsuren voor maken. Het liefste ben jij alleen maar met je sport bezig.

Zoals je weet gaat topsport niet alleen over trainen en wedstrijden winnen. Het gaat om jouw droom. Om te zorgen dat jij jouw droom kan blijven najagen is geld nodig. Match en Fit helpt jou met het vinden van bedrijven die in jouw droom geloven.

Als je een sponsor hebt gevonden kunnen wij jou helpen bij het onderhouden van het contact met jouw persoonlijke sponsoren. Jij wilt toch ook dat jouw sponsoren tot de finish betrokken blijven bij jouw droom? 

Speciaal voor topsporters hebben wij een online sponsortraining gemaakt.
Klik hier voor meer informatie over de online training voor sporters.

Sponsorstrategieën voor bedrijven

Sponsoring is onderdeel van je marketingcommunicatie. Match en Fit zorgt voor een duidelijke sponsorstrategie en ontwikkelt creatieve concepten wat bijdraagt aan de sponsordoelstellingen.

Als bedrijf ben je sponsor van de lokale sportvereniging. Je hebt een bord langs de kant van het veld staan met daarop jouw bedrijfsnaam. Misschien heb je ook de shirts van het 1e team met jouw bedrijfsnaam en logo laten bedrukken. Als je geluk hebt, word je één keer per jaar uitgenodigd op de BBQ tijdens de seizoenafsluiting. Elk jaar ontvang je weer een factuur van de sportvereniging voor de sponsoring. Maar wat levert deze passieve sponsoring daadwerkelijk op voor het bedrijf?

 

Adviseren

Match en Fit adviseert sporters, sportverenigingen en bedrijven op gebied van sportsponsoring, conceptontwikkeling en partnerships.

Sponsorplannen op maat

Match en Fit helpt bij het maken van sponsorplannen op maat. 

Workshops en presentaties

Onderwerpen zoals sportmarketing, sportsponsoring, ondernemen en topsport.

w

Sponsorcoaching

Match en Fit coacht topsporters en sportverenigingen, zodat zij sponsoring naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Alternatieve verdienmodellen

Match en Fit helpt sportverenigingen op weg naar een financieel gezonde situatie door alternatieve verdienmodellen te ontwikkelen.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem hier contact op.