Diensten

Sponsorstrategieën voor bedrijven
Sponsoring is onderdeel van je marketingcommunicatie. Match en Fit zorgt voor een duidelijke sponsorstrategie en ontwikkelt creatieve concepten wat bijdraagt aan de sponsordoelstellingen. 

Ons team kan jouw bedrijf ook ondersteunen bij de uitvoering van de sponsorstrategie.  Match en Fit weet zich aan te passen aan de werkwijze van jouw bedrijf, waardoor de samenwerking beter tot zijn recht komt. 
Dromen waarmaken van topsporters
Match en Fit helpt jou met het vinden van de sponsor die écht bij je past. 

Dat doen we door middel van sponsorcoaching. 1 op 1 begeleiding bij het zoeken naar de juiste match en fit. 

Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om 100% met je sport bezig te zijn. Jij wilt de beste worden. Daar moet je veel trainingsuren voor maken. Het liefste ben jij alleen maar met je sport bezig.

Zoals je weet gaat topsport niet alleen over trainen en wedstrijden winnen. Het gaat om jouw droom. Om te zorgen dat jij jouw droom kan blijven najagen is geld nodig. Match en Fit helpt jou met het vinden van bedrijven die in jouw droom geloven.

Als je een sponsor hebt gevonden kunnen wij jou helpen bij het onderhouden van het contact met jouw persoonlijke sponsoren. Jij wilt toch ook dat jouw sponsoren tot de finish betrokken blijven bij jouw droom?

Speciaal voor topsporters hebben wij een online sponsortraining gemaakt.
Klik hier voor meer informatie over de online training voor sporters.
Sponsorplan op maat voor sportverenigingen
Match en Fit helpt bij het maken van sponsorbeleid en het activeren van sponsorships. Daarnaast geven we je tips en tricks om sponsoren voor langere tijd aan jouw vereniging te binden.

Sportverenigingen hebben het al moeilijk genoeg. Ledenaantallen lopen terug, leden worden steeds kritischer en vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden. Juist dan is het heel belangrijk om de continuïteit van de vereniging te waarborgen door de verbinding aan te versterken met sponsoren.

Wij voorzien jou van input, zodat je zelf op zoek kan gaan naar de juiste match. Wij geven jouw de juiste tools om de juiste match te maken en om te zorgen dat je aan tafel komt bij het bedrijf.

Speciaal voor sportverenigingen hebben wij een online sponsortraining ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie over de online training voor sportverengingen.

Adviseren

Match en Fit adviseert bedrijven, topsporters en sportverenigingen op gebied van sportsponsoring, activatie en partnerships.

Sponsorcoaching

Match en Fit coacht topsporters en sportverenigingen, zodat zij sponsoring naar een hoger niveau kunnen tillen.

Workshops en presentaties

Onderwerpen zoals sportmarketing, sportsponsoring, ondernemen en topsport.

Uitvoering sponsorstrategie

Match en Fit helpt bedrijven met de uitvoering van hun sponsorstrategie.

Sponsorplannen op maat

Match en Fit helpt bij het maken van sponsorplannen op maat.
Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem hier contact op.
+31 6 43558828
info@matchenfit.nl
Sint Annastraat 198C
Unit 11B
6525 GX Nijmegen
KVK: 72075465
BTW-id: NL002312209B87
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
matchenfit.nl © 2021