Over

"De dromen en doelen van onze klanten staan centraal in ons werk. Wij zorgen voor de continuïteit, zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Als voormalig topsporter had ik een droom. Mijn persoonlijke sponsoren geloofden in mijn droom. Door hun sponsoring heb ik mijn droom kunnen waarmaken. Dat gevoel, dat andere mensen in jouw droom geloofden, was geweldig. Na mijn eigen topsportcarrière heb ik het mijn missie gemaakt om ook andere partijen in de sport te helpen, zodat ook zij hun dromen en doelen te kunnen verwezenlijken."
Vincent de Vries, eigenaar Match en Fit
Match en Fit is in 2018 opgericht met de missie om continuïteit in het sportlandschap te creëren.
Match en Fit streeft naar een toekomst waarin de sport verbonden is met het bedrijfsleven, waarbij het creëren van toegevoegde waarde voor elkaar het fundament vormt van de samenwerking.

Het team van Match en Fit is doelgericht, doordacht, competitief, gaat graag uitdagingen aan en hecht grote waarde aan samenwerking.
Sport is prachtig. Mensen komen samen om te genieten van de sport waar ze van houden. Daarnaast ontmoet men elkaar in sport. In de sport ontstaan er prachtige initiatieven en samenwerkingen. Om juist die initiatieven te kunnen gaan realiseren helpt Match en Fit de sport in Nederland. Dit doen wij door handvatten aan te reiken zodat er langdurige samenwerkingen kunnen ontstaan tussen de sport en het bedrijfsleven.

De naam van Match en Fit komt niet uit de lucht vallen. De juiste ‘Match’ en ‘Fit’ in een sponsorship is van wezenlijk belang voor het succes van het sponsorship. Daarnaast zeggen de twee woorden ook iets over de manier van werken van Match en Fit. We gaan graag uitdagingen aan en vinden fit zijn een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen.

Meer weten over ons team? Check dan hier het interview met Max en Danique. 

Missie

Match en Fit laat topsporters, bedrijven en sportverenigingen hun ambities waarmaken. Dat doen we door sport en het bedrijfsleven duurzaam met elkaar te verbinden. Plichtsgetrouw, doordacht, betrokken en resultaatgericht. Zo bouwen we aan continuïteit in het sportlandschap.

Visie

Als dé sportsponsorexpert in Nederland zorgt Match en Fit voor een sterke verbinding tussen de sport en het bedrijfsleven. Door samen te werken en waarde voor elkaar te creëren, verwezenlijken we samen onze dromen en doelen.

Wie zit er achter Match en Fit?

Al vanaf jongs af aan is founder Vincent de Vries niet meer weg te slaan uit de sporthal. Op jonge leeftijd is hij begonnen met badmintonnen bij BC Ellaar in Arnhem. Al snel groeide hij uit tot een vaste waarde binnen de Nederlandse jeugdbadmintonselectie en later de seniorenselectie. Tijdens zijn badminton carrière is hij op 15-jarige leeftijd verhuisd naar Nationaal Sportcentrum Papendal om daar 3 jaar lang fulltime te kunnen trainen en daarnaast ook nog een studie te kunnen volgen. Tijdens zijn topsportcarrière heeft hij succesvol sponsoren aan zich weten te verbinden die in zijn droom geloofden.

Tijdens zijn jaren als professioneel badmintonner heeft hij bij meerdere verenigingen gespeeld. Bij Eredivisie vereniging BC Amersfoort heeft hij functies heeft bekleed binnen de Technische- en Sponsorcommissie. Daarnaast heeft Vincent bij meerdere clubs jeugd- en seniorentraining gegeven en daar ook geholpen bij het vormgeven van het jeugdbeleid.
Naast zijn studie Sportmarketing- en Management aan de Johan Cruyff Academie, heeft Vincent 2 jaar op de afdeling Partnerships bij NOC*NSF gewerkt. In deze periode ontdekte hij zijn passie voor sponsoring. Als topsporter heeft Vincent gemerkt welke positieve impact sponsoring kan hebben en heeft hij er zijn missie van gemaakt om andere mensen te helpen om meer sponsoren aan zich te binden en langdurige samenwerkingen aan te gaan, zodat zij hun dromen kunnen najagen.

+31 6 43558828
info@matchenfit.nl
Sint Annastraat 198C
Unit 11B
6525 GX Nijmegen
KVK: 72075465
BTW-id: NL002312209B87
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
matchenfit.nl © 2021