Over Match en Fit

Een sportvereniging is iets moois. Mensen komen er samen om te genieten van de sport waar ze van houden. Daarnaast is het een plek waar men elkaar ontmoet en ontstaan er prachtige initiatieven en samenwerkingen binnen de sportvereniging. Om juist die initiatieven te kunnen gaan realiseren helpt Match en Fit de sportverenigingen in Nederland om handvatten aan te reiken zodat er langdurige samenwerkingen kunnen ontstaan met huidige en toekomstige sponsoren en partners. De juiste ‘match’ en ‘fit’ in een sponsorship is van wezenlijk belang voor het succes van het sponsorship. Daarnaast zeggen de woorden Match en Fit ook iets over de manier van werken van het bedrijf.

Match en Fit is in 2018 opgericht met de missie om elke sportvereniging en topsporter in Nederland te helpen op het gebied van sponsoring.
Match en Fit streeft ernaar om elke sportvereniging en topsporter van een succesvol sponsorplan te voorzien en daarbij een juiste match te leggen tussen sportvereniging/sporter en sponsor. Match en Fit is doelgericht, doordacht, competitief, gaat graag uitdagingen aan en hecht grote waarde aan samenwerking. 

Missie

Match en Fit helpt sportverenigingen en topsporters in Nederland door te adviseren op gebied van sponsoring en partnerships om op deze manier meer middelen te genereren om de doelen van de sportverenigingen en topsporters te realiseren.

Visie

Alle sportverenigingen en topsporters in Nederland hebben duurzame relaties met bedrijven die hen ondersteunt om zo de doelen van de sportverenigingen, topsporters en die van het bedrijf te realiseren.

Wie zit er achter Match en Fit?

Al vanaf jongs af aan is Vincent de Vries niet meer weg te slaan uit de sporthal. Op jonge leeftijd is hij begonnen met badmintonnen bij BC Ellaar in Arnhem. Al snel groeide hij uit tot een vaste waarde binnen de Nederlandse jeugdbadmintonselectie en later de seniorenselectie. Tijdens zijn badminton carrière is hij op 15-jarige leeftijd verhuisd naar Nationaal Sportcentrum Papendal om daar 3 jaar lang fulltime te kunnen trainen en daarnaast ook nog een studie te kunnen volgen.

Tijdens zijn jaren als professioneel badmintonner heeft hij bij meerdere verenigingen gespeeld waarbij hij bij zijn huidige vereniging BC Amersfoort functies heeft bekleed binnen de Technische- en Sponsorcommissie. Daarnaast heeft Vincent bij meerdere clubs jeugd- en seniorentraining gegeven en daar ook geholpen bij het vormgeven van het jeugdbeleid.

Tijdens het 2-jarige traineeship op de afdeling Partnerships bij NOC*NSF, wat hij heeft gevolgd naast zijn studie Sportmarketing- en Management aan de Johan Cruyff Academie, is hij erachter gekomen dat zijn interesse ligt bij sponsoring. Als topsporter heeft Vincent gemerkt welke positieve impact sponsoring kan hebben en heeft hij er een missie van gemaakt om andere mensen te helpen om meer sponsoren aan zich te binden en langdurige samenwerkingen aan te gaan.