?php if ( function_exists( 'gtm4wp_the_gtm_tag' ) ) { gtm4wp_the_gtm_tag(); } ?

Partners

Wij werken samen met onze partners aan continuïteit in het sportlandschap

Topsport Gelderland

Topsport Gelderland is dé partij op het gebied van talentontwikkeling, en daarom onmisbaar bij het faciliteren, ondersteunen en begeleiden van de Gelderse talenten. Waar zij hard achter de schermen werkt om het beste uit de talenten naar boven te halen, biedt zij voor de schermen letterlijk en figuurlijk een podium voor talent. Door middel van een uitgebreid faciliteitennetwerk biedt Topsport Gelderland haar talenten het optimale.

In samenwerking met Topsport Gelderland biedt Match en Fit ondersteuning aan talentvolle topsporters uit de omgeving van de provincie Gelderland.

Limburg Sport

Limburg Sport helpt topsporters en talenten in Limburg hun sportieve doelen te bereiken. De topsporters en talenten staan centraal binnen Limburg Sport. Het project Limburg Sport werkt aan het optimale sportklimaat voor de Limburgse topsporters en talenten. 

In samenwerking met Limburg Sport biedt Match en Fit ondersteuning aan talentvolle topsporters uit de regio Limburg.

HAN University of Applied Sciences

De HBO-opleiding Sportkunde aan de HAN University of Applied Sciences in Arnhem en Nijmegen is een van dé opleidingen in Nederland waar studenten klaar worden gestoomd om later te werken in de sportbranche. Match en Fit begeleidt jaarlijks Sportkunde studenten die een (afstudeer)stage volgen.  

Young Talent Academy 

De Young Talent Academy, topopleiding van ROC Nijmegen, is dé MBO-opleiding die ervoor zorgt dat talentvolle (top)sporters/studenten succesvol kunnen meedoen in hun sport en in de maatschappij, nu en later.  

Ook de mogelijkheden verkennen om samen te werken? Neem dan contact met ons op via [email protected]