Partners

Wij werken samen met onze partners aan continuïteit in het sportlandschap

Topsport Gelderland

Topsport Gelderland is dé partij op het gebied van talentontwikkeling en daarom onmisbaar bij het faciliteren, ondersteunen en begeleiden van de Gelderse talenten. Waar zij hard achter de schermen werkt om het beste uit de talenten naar boven te halen, biedt zij voor de schermen letterlijk en figuurlijk een podium voor talent. Door middel van een uitgebreid faciliteitennetwerk biedt Topsport Gelderland haar talenten het optimale.

In samenwerking met Topsport Gelderland biedt Match en Fit ondersteuning aan talentvolle topsporters uit de omgeving van de provincie Gelderland. Match en Fit helpt de Gelderse topsporters met sponsorvraagstukken en verzorgd jaarlijkse workshops. 

Limburg Sport

Limburg Sport helpt topsporters en talenten in Limburg hun sportieve doelen te bereiken. De topsporters en talenten staan centraal binnen Limburg Sport. Limburg Sport werkt aan het optimale sportklimaat voor de Limburgse topsporters en talenten.

In samenwerking met Limburg Sport biedt Match en Fit ondersteuning aan talentvolle topsporters uit de regio Limburg. Jaarlijks verzorgd Match en Fit de workshop 'Sponsoren werven en behouden'. 

Limburg Sport over de sponsorworkshop van Match en Fit: ‘De workshop over sportsponsoring was zeer waardevol voor onze sporters. Vincent is een super goede spreker! Een van de beste workshops die we hebben gehad.’ 

HAN University of Applied Sciences

De opleiding Sportkunde aan de HAN University of Applied Sciences in Arnhem en Nijmegen is een van dé opleidingen in Nederland waar studenten klaar worden gestoomd om later te werken in de sportbranche. Match en Fit begeleidt jaarlijks Sportkunde studenten die een (afstudeer)stage volgen.

Young Talent Academy

De Young Talent Academy, topopleiding van ROC Nijmegen, is dé MBO-opleiding die ervoor zorgt dat talentvolle (top)sporters/studenten succesvol kunnen meedoen in hun sport en in de maatschappij, nu en later.

Match en Fit begeleidt studenten rondom het vak sponsoring. 
Ook de mogelijkheden verkennen om samen te werken? Neem dan contact met ons op via info@matchenfit.nl
+31 6 43558828
info@matchenfit.nl
Sint Annastraat 198C
Unit 11B
6525 GX Nijmegen
KVK: 72075465
BTW-id: NL002312209B87
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
matchenfit.nl © 2021